Salangen-Nyheter

Slipper latteren løs:

Egen "Ibestadpakke"

Etter revyen som skal være lørdag 1.april på Ibestad kulturhus, vil det være pub helt frem til klokken 01:00. Det forteller revymedlem Tor Meyer. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

HAMNVIK: Lørdag 1.april entrer Kvæsmebolet Revylag scenen i Ibestad kulturhus. Da skal det drevne revylaget stå for underholdningen med selvskrevet materiale i form av både sketsjer og musikk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Kvæsmebolet revylag har holdt på i hele 28 år, i løpet av den tiden har de blitt ganske varme i trøya og er godt rutinerte revyskuespillere. Medlem av revylaget, Tor Meyer har vært med i 25 år, og forteller at de skriver alt selv. - Alt materialet er hjemmesnekret av medlemene i revylaget, om vi finner en god vits kan det være at vi tar den med bare for å få litt ekstra kjøtt på beinet, men vi er så heldige at vi har de som er veldig flinke på å skrive sketsjer og de som er flinke på å skrive sanger, så det er aller mest vår eget materiale, sier Meyer fornøyd.

- Vi er som et levende lydbånd

Tor forteller at de er veldig populær blant publikum og det har flere ganger hendt at de har hatt fullstappede lokaler, og at det til og med har vært folk som ikke har fått komme inn fordi lokalet var fullt for å få med seg de morsomme innslagene til Kvæsmebolet revylag. - Publikum forventer en revy med lokale innslag, så folk i Hamnvik-området må være forsiktig, vi er som et levende lydbånd som får med oss det aller meste som skjer, sier Meyer spøkefullt.

Onsdag kveld var det revymøte i Kvæsmebolet foran lørdagens forestilling.

Åpner dørene

Revyen skal være på kulturhuset i Hamnvik i Ibestad og starter klokken 19:00. Men dørene åpner klokken 18:00, det vil fra da av også være pub hvor de som tar turen kan kjøpe både øl og vin, dette blir det også i pausen, og etter revyen er ferdig vil det være åpent til klokken 01:00, hvor de som vil kan bli igjen for et ekstra glass øl eller vin og prate og hygge seg.