Salangen-Nyheter

Nå ønsker de påmeldinger:

Eldre får sitt julebord

Anna Aglen Løkse minner folk på om påminnelsesfristen til årets julebord på Salangen kulturhus. «Leif is Life» skal få i gang dansefoten for seniorene som møter opp. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Salangen Frivillighetsentral (SAFA) i samarbeid med Den kulturelle spaserstokken, inviterer allerede nå alle "seniorer" til et tradisjonelt og trivelig julebord den 28. november kl. 19:00 i Salangen kulturhus.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvert år har det blitt arrangert såkalt "senior"-julebord. Dette blir det også i år i regi av Frivillighetsentralen i Salangen kommune og Den Kulturelle spasserstokken. – Vi tenker at vi må prøve å få dette til i år også for vi har hatt godt med påmelding tidligere år, noe som tyder på at folk liker dette og vil ha det med seg. I år er vi også veldig glad for at Sparebank1 Nord-Norge er med på og sponse oss for at vi kan gjennomføre arrangementet. Opplegget er slik at dørene åpnes kl 18:30, og middagen serveres som buffè hvor folk forsyner seg. Maten leveres forøvrig fra Dyrøymat, forteller Anna Aglen Løkse på vegne av Frivillighetssentralen i Salangen til nettavisen.

Påmelding

Det kan være viktig å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre seg plass. – Vi har plass til rundt hundre personer i kulturhuset, men det er jo på grunn av bestilling av mat at det er viktig med påmelding, og det må gjøres innen 14. november. Det kan gjøres til Frivillighetssentralen i Lavangen på telefon 922 26 435, eller til Frivillighetssentralen i Salangen på telefon 905 95 086 . Etter middag blir det spilt opp til dans  med «Leif is Life». Dette gjør vi for at vi vet mange liker å danse, og jeg håper jo at seniordansen vil være med å åpne dansen. Så jeg oppfordrer til å melde dere på til Julebord i Salangen kulturhus, som vi vil pynte og gjøre koselig til denne datoen, avslutter Anna Aglen Løkse forventningsfult til nettavisen.