Salangen-Nyheter

Fin sommerkonsert på Tennevoll:

Elevene leverte virkelig

Elevene fikk fremføre på de instrumentene de likte best. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

TENNEVOLL: Det var en fantastisk konsert arrangert av kulturskolen i går på Tennevoll. Konserten var arrangert i forbindelse med at elevene ved kulturskolen nå tar sommerferie. Elevene var enige om at de ville fortsette med skolen og at Hans Erik Børve var en fantastisk lærer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Som avslutning på skoleåret hadde kulturskolen i Lavangen arrangert sommerkonsert på Tennevoll. Det var en fantastisk konsert med mange ulike innslag av både store og små artister. Innslagene varierte alt fra sang, fløyte og helt til gitar. Kulturskolerektor Hans Erik Børve sier at det var en veldig bra skoleavslutning. - Vi har hatt et fantastisk år og vi er så heldig som får jobbe med så mange kjekke ungdommer i Lavangen, sier Børve fornøyd av gårdagens konsert.

Det var ingen tvil om at Hans Erik Børve var en favoritt blant elevene. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Ny i korpset

Unn-Sofie Sjøgren og Elise Helene Markussen var med i korpset som åpnet hele kveldens konsert, og jentene spilte på hver sin tverrfløyte. For Elise Helene Markussen var kvelden ekstra spennende fordi hun var ny i korpset. - Jeg liker å opptre så jeg har ikke vært nervøs. Jeg liker å spille fløyte og jeg gleder meg til neste konsert, sier hun smilende.

Unn-Sofie Sjøgren (t. v.) og Elise Helene Markussen med hver sin tverrfløyte. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Kommer til å fortsette

Etter konserten tar elevene ved kulturskolene sommerferie. Alle elevene var enige om at Børve har vært en kjempeflink lærer og at de ville fortsette med skolen til neste skoleår. - Jeg synes kulturskolen er kjempebra. Jeg har vært med i kulturskolen i ett år og jeg skal fortsette til jeg blir gammel, sier Mathias Markussen og flirer.

Mathias Markussen spilte på flere instrumenter, men her holder han en rister. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Kommer tilbake

På scenen viste Marcus Nicolaysen sine fingerferdigheter da han spilte på trommer. - Musikk er livet mitt og jeg elsker musikk. Jeg klarer rett og slett ikke å forklare hvorfor. Trommer er mitt favorittinstrument fordi jeg får brukt hele kroppen og ha det gøy, forteller Nicolaysen til nettavisen. Det er andre året han er med i kulturskolen og han kan absolutt anbefale musikkinteresserte til å begynne på kulturskolen. - I starten var det litt nytt for meg, men jeg endte med å like det. Jeg bestemte heldigvis for å fortsette, og her står jeg i dag, sier han fornøyd.

For å se noen av innslagene slå på SN-TV på Hjul i dag, kl. 17.00