Salangen-Nyheter

Forbereder seg til julemessa:

Elevene ønsker stoff

Andrea, Thea og Maren er tre av de i alt nitten elevene ved arbeidslivsfag på 9. trinn.

SJØVEGAN: 9.klasse ved Salangen skole skal i begynnelsen av desember være med på den årlige julemesse på kulturhuset. For tiden er forberedelsene i full gang for elevene som skal lage forskjellige produkter som de skal selge på messa.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Elevene ved arbeidslivsfag på 9. trinn på Salangen skole er nå på jakt etter gamle dongeribukser, hekleduker, cellofanposer, kongler og andre gjenbruksgjenstander som kan bli til nye ting. - For årets julemesse har vi fokus på gjenbruk, og ønsker i den forbindelse å oppfordre folk som har noen av disse tingene til å gi dem til oss, slik at vi kan benytte de til å lage nye ting. Dongeri- og heklestoff vil vi bruke for å legge rundt lokkene på syltetøyglass som vi skal ha sukkertøy, karameller eller telys i, forteller Ingrid fra 9. klasse ved Salangen skole.

Mange klasser skal bidra

Lærer for arbeidslivsfag på skolen, Tone Sæbø forteller at elevene er i full gang med å jobbe frem mot julemessen, og driver nå med å lage produkter som de skal selge på messa. Elevene skal lage både sukkertøy, karameller og kjeks som de skal selge under årets julemesse. I tillegg understreker Sæbø at det ikke bare er elevene ved arbeidslivsfag som skal arrangere julemessen, men at både sal og scenen, design og redesign også skal være med på både forestilling og utstilling.