Salangen-Nyheter

Lørdag falt elgen i Grønlia:

Elgjakta i full gang

Elgjeger Ståle Bakkemo skøt på lørdag denne elgoksen, soom er årets første elg på valdet i Grønlia. FOTO: PRIVAT

GRØNLIA: Jakta går sin gang i Salangen, og i Grønlia har de felt første elgen på sitt vald. Det var elgjeger Ståle Bakkemo som skjøt oksen. De har enda fem igjen på kvoten, men de har observert flere dyr i området.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Siden 25. september har elgjakta pågått, og her i regionen har været vært noe ustabilt og snøen ligger langt ned i skogen. På lørdag ble årets første elg i Grønlia felt, og det var Ståle Bakkemo som satt skuddet med god hjelp fra sine jaktkamerater i laget. – Det er jo litt tilfeldig hvem som skyter, men denne gangen var det min tur, forteller Bakkemo til nettavisen.

Har sett flere dyr

Bakkemo sier at det plutselige snøfallet i forrige uke var ikke optimalt ettersom de jakter i litt høyere terreng, men sier at det er observert flere dyr på valdet. – Vi ser jo en del dyr her, og vi vet at det er skutt elg på flere av valdene omkring her, så jakta har vel gått ganske greit hos de fleste. Vi har seks elg på kvota i år, så nå er det bare resten som gjenstår, sier elgjeger Ståle Bakkemo.

Det er ikke bare i Grønlia det er felt elg. Dette bildet er tatt på elgjakt ved Tutmyra bak Lilleng, retning Masterbakk. FOTO: LARS TORE TVERSETH