Salangen-Nyheter

Årsmøte i Salangen historielag:

Eliseus gjenvalgt

Under årsmøte til Salangen Historielag på torsdag ble det klart at Eliseus Rønhaug fortsetter som leder. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Under årsmøte i Salangen Historielag på torsdag ble det klart at Eliseus Rønhaug fortsetter sin lederrolle i laget. Ellers var temaene digitalisering og kulturminneplanen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På Lundbrygga var det torsdag kveld duket for årsmøte i Salangen Historielag. Her ble det blant annet vedtatt at Eliseus Rønhaug fortsetter som leder for Salangen Historielag. Rønhaug opplyser overfor nettavisen at han er klar for de kommende oppgavene historielaget har på planen for 2018. – Vi er for tiden godt i gang med arbeidet med å digitalisere kulturminnene vi har her i Salangen, og det er et veldig viktig steg i forbindelse med kulturminneplanen som kommunen har bestemt seg for å nå utarbeide. Dette er et riktig og viktig arbeid. Ellers var det ingen innkomne saker, kun det ordinære som forøvrig ble godkjent, opplyser den gjenvalgte lederen, Eliseus Rønhaug til nettavisen.

Eliseus Rønhaug sammen med nestleder i Salangen historielag, Markus Mildar Svendsen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN