Salangen-Nyheter

Jobbet i Fagforbundet i Salangen:

Ellen takker nå av

Ellen Myrmel takker nå av etter 28 aktive år i Fagforbundet i Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Etter 28 aktive år i Fagforbundet i Salangen takker Ellen Myrmel av og overlater jobben til andre. Som takk for innsatsen mottok hun Fagforbundets gullmerke med diplom nylig.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var i forbindelse med Fagforbundets årsmøte i Salangen at Ellen Myrmel valgte å takke av etter 28 aktive år i Fagforbundet. Hun har opp igjennom årene hatt mange verv i Fagforbundet og hun ble takket for sin innsats med Fagforbundets gullmerke med diplom. Fagforbundets forbundsstyre valgte å gi Ellen denne hedersbevisningen og den ble overrakt av fylkesleder Britt Ås.

Gullmerket

Fagforbundets gullmedalje deles ut til tillitsvalgte med mer en 20 års aktiv tjeneste og i så henseende var Ellen mer en kvalifisert for å motta denne. På vegne av fagforeningsstyret fikk Ellen også et trefat dreiet av Steinar Gjertsen, overrekt av hovedtillitsvalgt i Salangen, Kim Håkon Pedersen.

Mange verv

I løpet av sine 28 år har Ellen hatt flere forskjellige verv i Fagforbundet i Salangen. Hun har vært både sekretær, hun har vært leder, hun har vært studieleder og opplæringsansvarlig og hun har vært nestleder. Siden 2003 og frem til i dag har Ellen vært seksjonsleder for kontor og administrasjon i tillegg til at hun var vara for seksjonsstyret for SKA i Fagforbundet Troms fra 2009. Med andre ord så har Ellen Myrmel alltid vært aktiv i Fagforbundet i Salangen.

Ikke helt slutt

Selv om Ellen Myrmel har takket av som aktiv i Fagforbundet har de greid å holde henne litt igjen likevel. Ellen har på sist årsmøte takket ja til å være revisor for Fagforbundet i Salangen, og hun vil fortsatt være med å gjøre en liten innsats for Fagforbundet i Salangen i tiden som kommer. Og det er noe medlemmene setter stor pris på, for etter 28 år er det en del erfaring hun innehar som kan være god å ha inni mellom. - Vi i Fagforbundet i Salangen vil uansett ønske Ellen lykke til med pensjonist tilværelsen, sier hovedtillitsvalgt, Kim Håkon Pedersen til nettavisen.