Salangen-Nyheter

Martine Daleng snakket miljø med Kronprinsen:

– En fantastisk opplevelse

På lørdag var Martine Seipäjärvi Daleng i Tromsø å representerte Ungdommens Fylkesråd i forbindelse med besøket fra Kronprinsen og Prinsesse Ingrid Alexandra og dåpen av forskningsfartøyet Kronprins Haakon. FOTO: PRIVAT

TROMSØ: På lørdag var Martine Seipäjärvi Daleng i Tromsø å representerte Ungdommens Fylkesråd i forbindelse med besøket fra Kronprinsen og Prinsesse Ingrid Alexandra og dåpen av forskningsfartøyet Kronprins Haakon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lørdag var representant for Ungdommens Fylkesråd, Martine Seipäjärvi Daleng  i Tromsø i anledningen besøket av Kronprins Haakon og Prinsesse Ingrid Alexandra som var i Tromsø i forbindelse med dåpen av forskningsskipet Kronpris Haakon som Prinsesse Ingrid Aleksandra hadde fått i oppgave å døpe. Etter skipsdåpen skulle representanter fra Ungdommens Fylkesråd med blant andre Martine Seipäjärvi Daleng holde et miniseminar om klima og miljø for Kronprinsen og Prinsessen. – Det var en helt fantastisk opplevelse, de er selv opptatte av temaet og det virket som om de var veldig fornøyde med det vi hadde gjort, forteller Martine Seipäjärvi Daleng i intervju med nettavisen.

Plastikk og mikroplast

Tema som Seipäjärvi Daleng tok for seg var problematikken rundt plast og mikroplast, og hvilke løsninger som finnes for dette problemet. – Vi fikk bestemme helt selv hva vi ønsket å snakke om, og jeg valgte plastikk og mikroplast, hvilke problemer det er og om hvor mye plast som kastes i naturen, og så på litt forskjellige løsninger på nettopp dette, og at man bør finne stoff som kan erstatte plast i foreksempel klærne våre, forteller Martine Seipäjärvi Daleng.

ANNONSE
Annonse