Salangen-Nyheter

En fotballturnering for alle

Lørdagen som kommer er det klart for vennelagsturneringen Umbro5Cup i Astafjordhallen. Allerede er flere lag påmeldt til turneringen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Opp til 40 lag kan melde seg på til årets Umbro5Cup i Astafjordhallen.

Umbro5cup er åpent for alle fra 16 år og oppover. Om du spiller fotball i klubb, bedriftsfotball - eller ingen av delene - det spiller ingen rolle. Her kreves det ingen form for medlemskap eller lisens. Du betaler en hundrelapp for å delta i turneringen samt et par tiere i forsikring. Eneste forutsetning er at laget som du melder deg på med, er et vennelag. Tidligere har turneringen hatt navnet Coca Cola- cup, men nå er navnet endret til Umbro5Cup.

Mange påmeldt

Etter det Salangen-Nyheter har fått opplyst fra arrangøren som er Salangen IF Fotball, så er flere lag påmeldt allerede. Men det er enda ledige plasser til flere lag. - Vi kan ta i mot 40 lag, da må vi si stopp, sier sportslig leder i SIF Fotball, Tore Ratkje. Han understreker at påmeldingen startet allerede den 15.oktober. Nettavisen vil komme tilbake med kampoppsett når dette foreligger foran helges fotballturnering.

Foto: Jon Henrik Larsen