Salangen-Nyheter

Bra sesongstart:

- En kamp av gangen

Sander Daleng (t. v.), Iver Sagerup og Sindre Eggen sier at det var ingen hard kamp mot Kirkenes. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Forrige helg hadde Salangen IF Fotball hjemmekamp på Idrettsheia mot Kirkenes. Seieren vippet allerede mot Salangen etter første omgang. Fotballspillerne Sindre Eggen og Iver Sagerup sier at fotballduoen Mats Nordmo og Erik Lomås er nøkkelen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I helga var det årets første hjemmekamp på Idrettsheia. Det var Salangen IF-Fotball mot Kirkenes, og kampen endte med en storseier til Salangen med 5-1. - Vi scoret to tidlige mål i kampen og fikk allerede da en stor kontroll. Det ble et høyt press på motlaget som ble stresset, og gjorde en del feil. Vi dominerte kampen allerede fra starten av, sier lagspiller Sindre Eggen til nettavisen.

Hever nivået

Tidligere i år ble det offentliggjort at fotballduoen Mats Nordmo og Erik Lomås vendet tilbake til Salangen IF-Fotball. Fotballspillerne Sindre Eggen og Iver Sagerup er enige om at de to herrene er en del av den store suksessen. - De er med på å bidra med ganske så mye. De får trygghet i laget, rutinen i laget, og hever nivået, sier Eggen. Iver Sagerup forteller at han får lært mye med å se duoen i aksjon. - Jeg er bare litt redd for å bli utkonkurrert, flirer Sagreup.

Under helgas kamp gjorde Iver Sagerup en utmerket jobb som høyre benk. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

God start i sesongen

-

Vi ligger på tredjeplass i sesongen så langt. Vi skal fortsette å ta en og en kamp, prøve å vinne hver kamp. Den neste store hjemmekampen vil være den 28. mai når vi skal spille mot Tverrelvdalen. Den blir ekstra spennende siden det blir første kamp mot dem, men vi skal selvfølgelig ta seieren. Når vi har startet så bra, må vi jo fortsette, sier Sander Daleng fornøyd.