Salangen-Nyheter

Millionfisken 2013:

En skatt for samfunnet

Nå inviteres det til idemøte rundt Millionfisken 2012 i Salangen. Det skjer den 31.oktober i år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det er med meget positiv vinkling at Millionfisken AS skal avholde et evalueringsmøte for Millionfisken 2012, og det skal smått legges planer for neste års begivenhet også.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Evalueringsmøtet, som skal være den 31. oktober, skal være for alle som har vært med i prosessen med Millionfisken. - Det blir aktører fra A til Å, og ikke minst næringsforeningen skal være med på evalueringen. Det er viktig å være med å evaluere hvordan det gikk i år for å se hva vi var fornøyd med eller ikke, sier leder for hovedkomitèen, Kurt Jan Kvernmo.

Grunntanken ligger klar

Gjennom møtet skal de få signaler om hvor Millionfisken skal gå i fremtiden. - Grunntanken er slik den skal være, og personlig ser jeg ikke at jeg skal endre på kursen nå. Kundene er godt fornøyd, og det samme gjelder nok næringslivet også, smiler Kvernmo. Fra Millionfisken 2012 sitter bedriften igjen med et overskudd på kr. 400.000,-, samt at de har gjenvunnet aksjekapitalen, og også samfunnet har glede av dette. - En god del av overskuddet går tilbake til Salangen-samfunnet, og Millionfisken gagner jo også næringslivet. Det er snakk om èn måneds omsetning på 4 dager, sier Kurt Jan, som er meget fornøyd med året som gikk.

Blir bedre

- Vi har jo endret oss litt siden første året, for å nå målet vårt har vi endret litt på strategien. Men vi er på rett kjøl nå, og helt klart på vei opp, sier Kvernmo. En av utfordringene til arrangementet er vakt og sikkerhet, og dette er noe av det de skal se på under evalueringsmøtet. Men hovedmålet er som nevnt klart: - Det er aktivitet og fest! Og selvsagt store premier, flirer Kurt Jan.