Salangen-Nyheter

En skikkelig styrkeprøve

Åtte spreke mannfolk og en dame fra Salangen har tenkt å sykle fra Trondheim til Oslo til sommeren til neste år. Nå ønsker de å komme i kontakt med flere i Salangen, som kunne tenkt seg og være med.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen-nyheter var sist uke på besøk på Salangsverket, der initiativtakerne hadde samlet seg for å planlegge gjennomføring av sykkelrittet "Den store Styrkeprøven 2008" - Dette er noe vi bestemte oss for i sommer, sier Jørn Morten Jenssen, Lars-Georg Nordhus, Arve Strand, Egil Vaeng og Arne Raymond Martinsen som var kommet sammen for å planlegge påmelding, overnatting og utførelse av selve rittet osv.

Godt lag

Det er en bra gjeng som har samlet seg om denne turen. - Pr.dags dato er vi ni stykker, en dame og åtte menn, som er 100% bestemt på å gjennomføre dette. I tillegg har vi noen som skal kjøre følgebiler. Teamet er nå interessert å komme i kontakt med flere som kunne tenke seg å være med på laget, da det alltid er en fordel å være flere sammen.

540 kilometer

Tidspunkt for sykkelrittet er

20.-22.juni -08.

Distansen er på 540 km, og teamet har som mål å gjennomføre det under 24 timer. - Så til deg, kvinne eller mann, som sitter der ute og kunne tenke deg å være med på dette, ta kontakt med en av oss! Pga videre planlegging og bestilling, har vi satt frist til 3.november for å være med oss på laget. Vi møtes igjen søndag 4.november for mer planlegging, avslutter teamet. Kunne dette være noe du kunne tenkt deg og være med på, ta kontakt med

Jørn Morten Jensen på tlf. 913 611 96