Salangen-Nyheter

Økende besøkstall for Garsnes Brygge:

- En tålmodighetsprøve

Garsnes Brygge har opplevd en økende antall besøkende også i år. Daglig leder, Andreas Utstøl er fornøyd med resultatet. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: I fjor økte turiststrømmen mot Garsnes Brygge betraktelig mye, og daglig leder, Andreas Utstøl kan med et smil dele med nettavisen at det også i år har gått veldig bra for det flotte turistmålet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

"En perle i Sagfjorden" er det passende slagordet for den populære brygga, Garsnes Brygge som nok et år kan se grønne tall i besøksstatistikken. Daglig leder ved Garsnes Brygge, Andreas Utstøl er rikelig fornøyd med årets resultat. - Vi hadde en god økning i trafikken i fjor, og vi fortsatte der vi slapp. Vi blir mer og mer kjent i omverden, og flere bruker oss til forskjellige arrangement og andre typer selskap. Det betyr ikke vi kan legge oss ned og slappe av. Det er en tålmodighetsprøve å drive en slik virksomhet, og nå som det går oppover er viktig å holde fokuset på rett sted, sier en strålende fornøyd Utstøl til nettavisen.

Hyttetomter

I tillegg til å drive brygga, selges det også unna hyttetomter i området. Utstøl kommenterer at dette er ikke bare er positivt for dem, men også området rundt. - Det er med på å skape aktiviteter rundt i området, som er aldeles bra, sier Utstøl, og legger fortløpende til at omsider skal bli litt godt å kunne ta det med ro til Jula. - Alle her står på som bare det, så i morgen blir det et felles treff før vi tar oss en velfortjent pause fram til neste gang, forteller Utstøl, og deler avsluttende at det til neste år blir å komme noen små og fine overraskelser. - Vi har litt på lur som skal planlegges opp mot våren og sommeren i 2018. Vi blir så klart å ta vare på tilbudene vi har i dag, men det blir nok å dukke opp nye aktiviteter for besøkende i året som kommer, avslutter Utstøl med et smil.