Salangen-Nyheter

Astafjord på tur:

- En tur for å bli kjent

De ansatte var fornøyd da turen var over. FOTO: PRIVAT

De ansatte var fornøyd da turen var over. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: På tirsdag ble de ansatte i Astafjord Vekst tatt med på en velferdstur for å vise de ansatte at de blir verdsatt for sitt arbeid og innsats i bedriften.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Tidligere i uka reiste alle ansatte i Astafjord Vekst AS til Polar Park på en velferdstur. Det krevde to busser for å frakte 63 ansatte, og daglig leder John Kenneth Overgård kan fortelle at turen var en stor suksess. - Vi har en tradisjon der vi hvert år tar en velferdstur. Slike turer er veldig viktig, som arbeidsgiver er det greit å vise de ansatte at vi setter pris på den jobber de gjør, og dette er en måte vi kan gi tilbake, forklarer han til nettavisen. Astafjord Vekst har fire avdelinger spredt på fire kommuner og Overgård sier at slike turer er også bra for det sosiale miljøet for bedriften. - De ansatte får muligheten til å bli bedre kjent med de som er jobber på de andre avdelingene, fortsetter Overgård.

Skryt til parken

Overgård ønsker å skryte over oppholdet og den fantastiske maten de ble servert under oppholdet sitt på Polar Park. - De som var tøffest fikk prøve seg på zip-linen. Jeg var litt skuffet at det var få som prøvde den så jeg måtte gå frem som et godt eksempel og teste den ut, sier han og ler til nettavisen. Neste år er det planlagt at det skal være en overnattingstur, men destinasjonen er enda usikkert.

Annonse