Salangen-Nyheter

Dekker bordet for næringsavdelingene:

– En uformell arena

Neste mandag dekkes det på bordet hos Fjellkysten for en ny næringslivsfrokost. Frokosten er åpen for alle og en egnet arena for å uformelt kunne ta opp aktuelle temaer relatert til næringsliv.

ÅBREKKA: Neste mandag dekkes det på bordet hos Fjellkysten for en ny næringslivsfrokost. Frokosten er åpen for alle og en egnet arena for å uformelt kunne ta opp aktuelle temaer relatert til næringslivet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er omlag ett og et halvt år siden Fjellkysten startet opp med å arrangere frokost for næringslivet, en månedlig tradisjon som finner sted første mandag i hver måned. Daglig leder ved Fjellkysten, Tor Lyngmo forteller til nettavisen at det hver gang pleier å være mellom ti og tjue besøkende, men at det har blitt en hyggelig tradisjon og en uformell arena for å dele informasjon. – Tanken har jo vært nettopp å kunne samle næringsavdelingene i kommunene rundt til denne forkosten hvor det da også er fritt frem for andre å kunne komme innom hvis de har informasjon de ønsker å presentere. Folk synes det er et hyggelig møtepunkt og næringsavdelingene har vist veldig interesse for dette, forteller Tor Lyngmo ved Fjellkysten Gjestehus.