Salangen-Nyheter

Varm lunsj til pensjonerte politikonstabler:

En unik dørvakt

Denne «dørvakta» skapte noen spørsmål blant forbikjørende på Melen. Øystein Woll tok den i bruk for å markere lokasjonen for et hyggelig selskap blant gamle kolleager i politibransjen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

MELEN: Ved innkjørselen til tidligere politimann, Øystein Woll ved Melen sto det en halv «politikonstabel» i uniform. Nei, det var ikke en dørvakt, men eller et klart merke på hvor et gjeng pensjonerte politimenn skulle møtes til en fortreffelig god lunsj.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Når man skal invitere til en hyggelig treffpunkt mellom gamle venner og kollegaer er det greit å ta fram finstasen, selv om man selv ikke bruker den. En «konstabel» sto i uniform og ønsket velkommen til pensjonerte politikolleager og venner av den pensjonerte politimannen, Øystein Woll hos ham selv. Han hadde nemlig invitert samtlige på varm lunsj der han blant annet serverte elggryte. – Eldstemann er på 92 år, Anton Fagerbakk som jobbet i Narvik fra 1948, forklarer tildligere politikonstabel og dagens vert, Øystein Woll til nettavisen.