Salangen-Nyheter

Rullatorløp på Lavangsheimen:

En viktig avveksling

Lena Slettvoll suste gjennom gangenge på Lavangsheimen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

TENNEVOLL: I forbindelse med Lavangsvekka ble det for tredje året arrangert rullatorløp ved Lavangsheimen. Det var mange spreke brukere som fikk frem konkurranseinstinktet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag formiddag arrangerte Lavangen Frivilligsentral og Lavangen kommune rullatorløp inne i gangene på Lavangsheimen. Det var totalt 11 deltakere og for hvert løp var det to deltakere som gikk opp mot hverandre for å konkurrere om hvem var raskest på rullatoren. Årets vinner var Lena Slettvoll som gikk seirende av gårde med en pakke melkesjokolade. - Rullatorløpet betyr mye for oss, det er en opplevelse og en avveksling. Det er artig rett og slett. Rullatorløpet er bare en gang i året og det er noe å se frem til, sier Slettvoll fornøyd til nettavisen.

- Mange her er jo sprekere enn oss, sier Kolbjør Sjøseth stolt av årets løp. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Viktig for brukerne

Det er tredje året det blir arrangert rullatorløp på Lavangsheimen og leder for Lavangen Frivilligsentral, Kolbjørn Sjøseth sier at dette er noe de må fortsette med. - Det er artig for oss vanlige gående og brukerne på Lavangsheimen. Du ser at konkurranseinstinktet kommer frem når de får på seg startnummeret. De trenger litt avveksling og de synes det er veldig artig. Det er en aktivitet for de eldre og det er det som er viktig, sier Sjøseth fornøyd etter årets rullatorløp.

ANNONSE
Annonse