Salangen-Nyheter

1. mai markering i bygda:

- En viktig dag

Fjorårets fellesarrangement ble avholdt på Fjellkysten i Lavangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Arbeiderpartimedlemmer fra flere kommuner samles på Lundbrygga 1. mai. Lise Fjærvoll sier at markeringa fortsatt er viktig.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

1. mai er arbeidernes dag i Salangen, som overalt ellers i Norge. Dagen markeres på Lundbrygga på Sjøvegan fra klokken 14.00. Salangen Arbeiderparti står for arrangementet, men blir langt fra alene på brygga denne formiddagen. Også Lavangen og Gratangen Arbeiderparti er invitert.

Velferd

- Det vil bli pizzabuffet, kaffe, og kaker, sier leder for Salangen Arbeiderparti, Lise Fjærvoll. Hun er så heldig å ha fått statssekretær Raimo Valle (Ap), på besøk. Han skal være dagens hovedtaler. - Det er anledning også for å andre å tale denne dagen. Årets tema er "Arbeid gir velferd", sier Fjærvoll.

Mange

Den unge Ap-lederen sier at klasseskillene har jevnet seg ut over tid, men at det fortsatt er viktig å markere arbeidernes dag. - For det første så er det jo en hyggelig markering, men det er også viktig å markere en dag også for arbeiderne, sier hun. Derfor håper Fjærvoll å kunne se så mange som mulig på Lundbrygga under feiringa.