Salangen-Nyheter

Konkurrent til Sparebank1 Nord Norge

- En viktig plass for oss

Banksjef i Sparebanken Narvik avdeling Bjerkvik, Victor Vang (bildet) vurderer Sjøvegan som et sted for en ny avdeling til banken i vår region. Allerede den dag i dag har banken opparbeidet seg en solid kundemasse i Salangen, Lavangen, Ibestad og Bardu.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

På bildet:

Banksjef i Sparebanken Narvik avd. Bjerkvik, Victor Vang vurderer Sjøvegan som et sted for lokalisering av avdeling i vår region.

Lenge har ryktene gått i Salangen om en ny banketablering på Sjøvegan. Sparebanken Narvik har i dag mange kunder i Salangen, og flere vil det nok bli med en eventuell etablering. -  Vi har masse tanker som går spesielt på Setermoen og på Sjøvegan i framtiden, men de kan jeg ikke uttale meg mer om nå, sa banksjef i Sparebanken Narvik avd. Bjerkvik, Victor Vang hemmelighetsfullt.Konkurranse

Han utelukker ikke saken om at man kommer til å være enda mer synelig i Salangen i framtiden. Noe som i så tilfelle vil skape konkurranse med den nåværende banken med fillial på Sjøvegan, nemlig Sparebank1 Nord Norge.Er allerede inne i markedet

Sparebanken Narvik med avdeling i Bjerkvik har allerede en god kundemasse både i Salangen, Lavangen og Ibestad. For to år siden var Sparebanken Narvik en av hovedsponsorene for arrangementet "Millionfisken" i Salangen. Noe som umiddelbart da, skapte nyskjerrighet hos den gjevne salangsværing. Fremtiden får vise om det kommer til å bli to ulike banker med avdelinger stasjonert på Sjøvegan. - Vi har stor pågang fra Salangen om denne saken, og om en måneds tid vil vi ha mer klart, avslutter Vang.

Foto: Jon Henrik Larsen