Salangen-Nyheter

Markussen-gården på Sjøvegan:

Enda ikke solgt

På bildet: De gamle butikklokalene og leiligheten til Almar og Maren Markussen skal nå selges. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: De gamle butikklokalene og leiligheten til Almar og Maren Markussen skal nå selges. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Den gamle Markussen-gården på Sjøvegan er enda ikke solgt. I flere år har familien eid gården, nå ønsker ungene etter Almar Markussen og selge bygget.

Publisert:

Annonse
Annonse

Almar og Maren Markussen drev dagligvarebutikken i fra 1942 til 1991 på Sjøvegan. Men med tidens gang har begge gått bort, og ungene sitter igjen med butikkbygget. Nå har ungene blitt enige om at de vil selge bygget, etter at butikklokalene har stått tomt i mange år. Siden i midten av august har bygget vært ute for salg, men foreløpig har ingen seriøse aktører meldt seg for å kjøpe bygget.


Taksten klar

Bygget har fått en takst, og det er svigersønn til ekteparet Markussen, Harald Hellum som har fått ansvaret for å selge butikken. - Søskene har blitt enige om å selge bygget i stedet for å sitte igjen med det slik som de gjør i dag. Bygget er på totalt 580 brutto kvadratmeter, og egner seg godt til kontorlokaler eller butikklokaler. I tilegg er det jo en stor leilighet på rundt 140 kvadrat i 2.etasje, i tilegg kan man gjøre lageret om til hybelleiligheter, sier Harald Hellum til nettavisen. Han håper fremdeles at noen kan være interessert i og kjøpe bygget som ligger fint plassert midt på Sjøvegan. - Dette er et flott bygg. Hadde jeg selv vært ung i dag så hadde jeg gjort noe med det selv, avslutter Hellum.

Annonse