Salangen-Nyheter

Spinningkurs for nybegynnere i Lavangen

Enda mer spinningvilje

Instruktør Liss Rasmussen håper at nye begynner å drive med spinning i Lavangen. Heidi Olsen og Evy Hansen er også instruktører. FOTO: KARIN SWART-DONDERS

Instruktør Liss Rasmussen håper at nye begynner å drive med spinning i Lavangen. Heidi Olsen og Evy Hansen er også instruktører. FOTO: KARIN SWART-DONDERS

I morgen tirsdag starter det et kurs i spinning for nybegynnere på Adrenalin. Det stilles ingen adgangskrav, understreker instruktør Liss Rasmussen (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

- Det er viktig at nybegynnere også skal få en mulighet til å være med, sier spinninginstruktør Liss Rasmussen til nettavisen. Hun forteller at det er mange spinning- glade i Lavangen, der hele 20 stykker trener to ganger i uka på Adrenalin. Det er gledelig, men for nybegynnere har det vært vanskelig å slippe til. Men nå utvides treningstidene fra to til tre timer både tirsdag og torsdag. Første timen som starter kl. 17.00 er for nybegynnerne. Så er det to timer for viderekomne kl. 18.00 og kl. 19.00. Det er Liss Rasmussen, Heidi Olsen og Evy Hansen som er frivillige instruktører.


Sosialt

Nybegynnerkurset er for alle som ikke har drevet med spinning før, forteller Rasmussen. Alle er velkommen uansett form, og spinningen i dette kurset foregår på lavt intensitet. Folk skal for all del ikke tro at de må trene seg opp først. Rasmussen kan fortelle at det er nye sykler, 7 totalt, og et nytt musikkanlegg på Adrenalin.- Det er bra at så mange er med i den lille bygda. Vi har det sosialt og trivelig, det er et godt miljø. - Og spinning er ikke en kjerringsport! sier Evy Hansen med et smil. - Menn får også være med! De som er interessert kan ta kontakt med Rasmussen eller Olsen, eller tegne seg på lista i gangen utenfor Adrenalin på Tennevoll.

Annonse