Salangen-Nyheter

Flere ledige plasser på gitarlinja:

Enda mulig å søke

- Om man er rask så er enda mulig å søke seg inn på gitar-linjen ved Salangen kulturskole, forteller kulturskolerektor Bjarne Dahlberg. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Om man er rask så er enda mulig å søke seg inn på gitar-linjen ved Salangen kulturskole, forteller kulturskolerektor Bjarne Dahlberg. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Søknadsfristen for gitar-linja ved Salangen kulturskole gikk ut for over en måned siden, og det har vært få som har søkt i år. Allikevel gir Salangen kulturskole det mulig for etterslengere å melde seg på etter ønske.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I de årene Bjarne Dahlberg har vært kulturskolerektor i Salangen har han hvert år opplevd at gitar-elevene sliter med å følge søknadsfristen for å søke seg på kulturskolen. Om det er rebell-holdningen som "rock & roll"-livsstilen fører med seg eller om det er manglende motivasjon i og med at søknadsfristen er satt i samme tidsperiode som sommerferien starter er usikkert. Kulturskolerektoren, som forøvrig også er gitarlærer har i håp om å få med flere elever til gitarlinjen forlenget søknadsfristen. Derfor vil de som ønsker å lære seg å spille gitar i skoleåret 2017/2018 få en ekstra sjanse til å søke, både for akustisk og elektrisk gitar - Vi har enda plass til mange flere elever, men det er forbeholdt at de søker snarest, forteller kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg til nettavisen.

Interesse for teater?

Det er ikke bare musikk kulturskolen har i ansvar å lære sine elever. Bjarne Dahlberg forteller at de etter teateruka tidligere i år, vurderer å etablere en teatergruppe. Dahlberg ønsker derfor alle som ønsker et slik tilbud om å melde sin interesse direkte til han omgående, slik at det blir lettere for dem å planlegge et opplegg og få et godt tilbud tilgjengelig i tide.

Link til søknadskjema

:

Klikk her

Kulturskolerektor Bjarne Dahlberg kan kontaktes enten via telefon, 909 75 611 eller på e-post: bjarne.dahlberg@salangen.kommune.no.

Annonse