Salangen-Nyheter

Z-Interiør og Kleo:

Endelig kommet på plass

Kari Rognsaa (t.v) og Mary-Anne Winstanley (t.h) er begge glade for å kommet i orden i nye lokaler på Strandsenteret, med Z-Interiør. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Endelig er de kommet seg inn i nye lokaler, Z-Interiør og Kleo (bildet) på Strandsenteret. I dag feires ny-tilflyttingen med langåpent for kvinnene i bygda.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I fra i dag og frem til 15.mars skal det være offisiell markering av  «Nye Strandsenteret». - Det blir selvsagt gode tilbud, lengre åpningstider og aktiviteter i fellesarealet her på senteret, sier May Torill Rotvik på Kleo AS. Til helga skal Salangen Pensjonistforening arrangere kafe inne på senteret. - Det er godt å endelig ha kommet inn i nye store lokaler. Her kommer kundene til å få et bedre overblikk over varene våre, og kan gå og se i litt mer luftige omgivelser, sier innehaver av Z-Interiør, Kari Rognsaa.

Kreative damer

De fire driftige damene på Z-Interiør og på Kleo har bestemt seg for å ha det artig og å være kreative i lag i fremtiden. De blir uansett drivkreftene for å skape god stemning på Strandsenteret framover. I kveld holder flere butikker på Sjøvegan åpne til kl. 19.00.

Egen aften

I kveld klokken 20.00 er det "Damenes aften" på Lundbrygga Pub. Det er kvinnegruppa i viseklubben Baluba sammen med Salangen Næringsforening som står bak arrangementet. Når dørene åpner på Lundbrygga blir alle ønsket velkommen av Nina Berith Rasmussen som er headhuntet av viseklubben til å være kveldens vertinne/konferansier. Det blir sang og musikk av og med jentegruppa i viseklubben som for anledningen består av Maia Gartland Hoff (gitar og sang), Ruth Bente Aglen (sang), Anne Katrine Dahle (piano og sang), Siv Asplund Blix (sang), Hilde Løvberg (sang) og Inger Strand (ukulele, rytme og sang)

.

Markerer kvinnedag

I anledning damenes aften, vil det også bli en liten forlengelse av kvinnedagen som var 8.mars. Maia Gartland Hoff vil fortelle om "Kvinner rett og slett", fakta og refleksjoner rundt kvinners stilling i samfunnet. Maia er 19 år og ei meget aktiv jente innenfor musikk, politikk, filosofi og med stort samfunnsengasjement.