Salangen-Nyheter

Millionfisken 2023:

Endelig tilbake på kaia igjen!

Tonje Gundersen er ny styreleder for Millionfisken AS i Salangen. Hun ser frem til å ta fatt på arbeidet med arrangementet imot sommeren i 2023.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Tonje Gundersen er ny styreleder for Millionfisken AS i Salangen. Hun ser frem til å ta fatt på arbeidet med arrangementet imot sommeren i 2023. Foto: Jon Henrik Larsen

Neste års arrangement av Millionfisken i Salangen skal holde til på Lundkaia. Det har hovedstyret i Millionfisken nå bestemt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 25.11.2022 kl 06:25

Annonse
Annonse

Hovedkomiteen er tydelig på at de mener at arrangementet hører hjemme her på kaia på Sjøvegan.

– Millionfisken hører heime på kaia, og vi har fått mange tilbakemeldinger fra folk som ønsker det, sier den nye
styrelederen, Tonje Helen Gundersen til nettavisen. Hun har i følge næringsavisen Snadder sagt at hun stilte som betingelsen at det nye styret ville være med på endringer i arrangementet - det ville de.

Millionfisken-styret har bestemt at neste års utgave av Millionfisken igjen skal flyttes tilbake til Lundkaia.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Millionfisken-styret har bestemt at neste års utgave av Millionfisken igjen skal flyttes tilbake til Lundkaia. Foto: Jon Henrik Larsen


Mer stemning

Som alle vet er Millionfisken viktig for Salangen. Både for folket og næringslivet. Lag og foreninger tjener også godt på arrangementet hvert år.

- Mitt ønske er at Millionfisken skal blomstre, og det første vi gjør, er å flytte tilbake til kaia. Det blir fantastisk bra, jeg assosierer jo Millionfisken med den herlige stemninga ute på kaia, sier Tonje Gundersen med et smil. Hun er virkelig for et JA- menneske som ønsker mer aktivitet i sentrum av Sjøvegan. Dette forteller hun til avisen.

Verdensartister og fine premier

Som mange allerede vet, ble Millionfisken som kjent startet i 2006, og hvert år siden da har mange premier blitt delt ut, verdensartister har stått på scenen, og sist men ikke minst opptrådt.

Rune Hansen (t.h) og hans mor Reidun Hansen (t.v) har flere ganger vært på Millionfisken i Salangen. Nå møtes de kanskje igjen på kaia i 2023.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Rune Hansen (t.h) og hans mor Reidun Hansen (t.v) har flere ganger vært på Millionfisken i Salangen. Nå møtes de kanskje igjen på kaia i 2023. Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse