Salangen-Nyheter

Lokale kor skal holde:

Energifull konsert

Kjølenkoret har store forhåpninger til helga og håper på fullt hus.

TENNEVOLL: Nå på lørdag arrangerer Kjølenkoret vårkonsert i Lavangen kirke. De har et stort repertoar med gjester som Vårkvad og Finnsnes Korforening

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Førstkommende lørdag er det korkonsert i Lavangen kirke med Kjølenkoret, Vårkvad og Finnsnes korforening. Navnet på konserten er «Konsert for positiv energi». - Det er slik at vår hovedsponsor er Hålogaland Kraft og de har laget et konsept som heter "Konsert for positiv energi". Vi syntes at det passet perfekt med en slik konsert på våren; dagene blir lysere, vi blir lysere til sinns, og vi får litt mer positiv energi, sier leder av Kjølenkoret Erlis Anderzén.

Ny leder

Erlis Anderzén er en ny leder for Kjølenkoret og hun er overhodet ikke noe nervøs for lørdagens konsert. - Det har vært en kjempeflott jobb hittil og det er utrolig flott å få den tilliten. Så har vi en fantastisk dirigent med navnet Hans Erik Børve som leder oss, og han er et menneske med så mye positiv energi. Vi er godt i rute og vi gleder oss alle mann, sier hun med mye energi ovenfor nettavisen.

Nytt samarbeid?

Konserten starter klokken 19.00 i Lavangen kirke lørdag. - Vi har i utgangspunkt ikke noen samarbeidsplaner. For noen år tilbake hadde Kjølenkoret og Vårkvad et samarbeid om en julekonsert, og i fjor var vi på kortreff på Finnsnes som var veldig hyggelig. Vi håper jo selvfølgelig at vi kan fortsette å treffes og gjøre ulike ting i lag, som er utrolig flott å gjøre, sier hun avslutningsvis.