Salangen-Nyheter

Fylte Telenor-hullet i Bardu:

Eneste av sitt slag

Knut-Bjørnar Braathen gleder seg til arbeidet som han og alle i selskapet skal gjøre framover med det nyetablerte mobilselskapet.

Knut-Bjørnar Braathen gleder seg til arbeidet som han og alle i selskapet skal gjøre framover med det nyetablerte mobilselskapet.

SETERMOEN: Knut-Bjørnar Braathen kunne på onsdag med glede trykke på startknappen til den nyetablerte mobilselskapet Saga Mobil. Det som gjør selskapet unikt er at det er kun én bedrift av denne typen som finnes i hele Nord-Norge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Av sitt eneste slag i Nord-Norge, kan daglig leder av Saga Mobil Knut-Bjørnar Braathen skryte av alle som har stått på og fått mobilselskapdrømmen i Bardu til å gå i oppfyllelse. - Det føles helt fantastisk å endelig være ferdigetablert. Opplevelsen av å trykke på startknappen og være på det Nord-Norske markedet med et Nord-Norsk selskap kan nesten ikke beskrives, sier en stolt Braathen til nettavisen. Uansett hvor vilt det kan føles for Braathen og det nyetablerte mobilselskapet, kan han bemerke det har gått mye arbeid inn i oppstartsfasen. - Vi har brukt ganske mange måneder med utrolig hardt arbeid for å få dette til, og endelig er vi i mål, forteller Braathen.

Telenormiljøet Bardu

I omlag 40 år driftet mobilselskapet Telenor i Bardu kommune, men etter at de la ned for flere år siden, mistet bardu telenormiljøet sitt. Telefon-hullet som de la igjen tok dermed Braathen initiativet til å fylle opp igjen, med litt hjelp av kommunen. - Kommunen var villig til å støtte etableringen. Dette satt vi så klart veldig stor pris på, sier Braathen. Det nye mobilselskapet gir også mulighet til å skape flere arbeidsplasser i kommunen, og det er Braathen veldig fornøyd med. - Dette er et selskap som vi håper på har kommet for å bli, sier han stolt.

Mange års erfaring

Braathen kan dele at selskapet skal ha Nord-Norge i fokus, og de ønsker å styrke lokale bedrifter og arberidsplasser. - Vi har over 60 års erfaring med dette arbeidet. Vi kan faget, og vet hva kundene trenger for en god opplevelse, sier Braathen og oppfordrer folk til å ta en titt innom nettsiden deres og gi dem et forsøk. Han kommenterer også at de har et samfunnsansvar, og inviterer alle kunder til å komme med forslag til lag og foreninger som de kan gi økonomisk støtte til i framtiden. - Vi gjør noe som er litt annerledes, som vi kaller Saga Mobil Ambassadør. Vi vil gjerne hjelpe lokale lag og foreninger, og da kan kundene våre hjelpe oss og bestemme hvem som skal få denne støtten. Bardu IL, Salangen IL, eller andre lag og foreninger omså, sier Braathen, og legger til avsluttende at han ser fram til arbeidet framover.

Annonse