Salangen-Nyheter

Stand-up i nordnorsk vri

Enkel og forståelig humor!

Latteren hang løst blant publikum på Hugo’s Pub torsdag kveld når stand-up komikeren Roy-Arne Johannessen showet fra scenen. Foto: Jon Henrik Larsen

Stand-up komiker Roy-Arne Johannessen fra Tromsø holdt torsdag kveld show på Hugo’s Pub på Finnsnes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

67 betalende gjester kom for å få flirt i fra seg på det litt over en time lange showet med Tromsø-mannen Roy-Arne Johannessen. Som faktisk også har tilknytning til Senja og Finnsnes.

Johannessen har nemlig vært rådmann i tidligere Torsken kommune på Senja. Han har også en mamma som kommer fra Lysnes på eventyrøya.

Det var noen sleivspark hit og dit som kom fra stand up- komikeren Roy-Arne Johannessen på Hugo’s Pub torsdag kveld. Foto: Jon Henrik Larsen

Showet som han var med på Finnsnes torsdag kveld hadde han enkelt og greit kalt for «Bare Mæ Igjen». Det var et show som hadde helt enkel og dagligdags humor, servert på et ølglass av munterhet og nordnorsk fortellerkunst!

Vant på scenekanten

Johannessen har gjort en rekke standupshow, one-nights-only, vært på turneer og er initiativtaker bak Lunheim standupforening. Han startet sin humorkarriere i Tromsøs rike revymiljø og har holdt på humor siden 1990. Han har også erfaring fra film, TV, radio og bidratt til å løfte frem mange nye og spennende humortalent. I tillegg er han til daglig jurist og økonom.

Det var 67 betalende tilskuere på Hugo’s Pub torsdag kveld på stand-up showet til Roy-Arne Johannessen. Foto: Jon Henrik Larsen


Kommunesammenslåing og «gangbang»

Johannessen var i løpet av sitt stå-opp show innom temaer som kommunesammenslåing i Senja, ulike kreative firmanavn i Tromsø som f.eks avfallsselskapet Remiks. Johannessen var også innom tanker på hvordan hans liv som død kunne være med en gravstein som kunne vært en slags «iStone» der man kunne sveipe igjennom bilder av han, både med hans gode og dårlige sider. Sist men ikke minst ble showet avrundet med en solid dose med underbuksehumor der Johannessen gikk innom filosofering over hvordan en såkalt seksuell «gangbang» kunne vært organisert på Finnsnes.

Kort sammenfattet var showet en god nordnorsk sommerkveld med ekte nordnorsk fortellerhumor på sitt beste!.

Se videosnutt fra showet under:

Stand-up komiker fra Tromsø, Roy-Arne Johannessen kom med sleivspark hit og dit på Hugo’s Pub torsdag kveld.