Salangen-Nyheter

Ingen bruk for solskjerming (en liten stund):

Er alt håp er ute?

Denne solskjermen lå utenfor Narvesen-bygget. Det er ikke største sesongmessig behov for slike for tiden. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det ser ut til at noen har gitt helt opp på at sola kommer tilbake, når man ser en solskjerm har blitt liggende igjen på bakken like utenfor Narvesen-bygget.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det er sant at mørketiden kan ha en negativ effekt på både humør og energi hos enkelte mennesker, og sårbarheten mot håpløsheten som noen ganger kan opplevese i mørketiden kan også gjøre en person sterk pessimistisk. I dette utgangspunktet ser det ut som det ikke er noe håp om å se sola igjen før den forsvinner helt fra himmelen her oppi nord, for like utenfor den tidligere Narvesen-bygget ligger det en avmontert solskjerm som har begynt å snø ned. Forhåpentligvis er bare dette en midlertidlig plassering, og at håpet om solas tilbakekomst ikke er helt fortapt, for det er det nemlig ikke. Den snur normalt i slutten av desember, så selv med noen tøffe mørke måneder forran oss er det god grunn til å beholde håpet.