Salangen-Nyheter

Møte om InnovasjonsPlattform Troms:

Er der for næringslivet

Næringslivsaktører fra hele fylket var samlet på Fjellkysten for møtet i deres samarbeidsprosjekt.

ÅBREKKA: Mandag og tirsdag denne uka var det møte ved Fjellkysten hvor innovasjonsaktørene var samlet i forbindelse med et prosjekt som heter InnovasjonsPlattform Troms.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

InnovasjonsPlattform Troms er et samarbeid for flere av innovasjonsaktørene i fylket hvor formålet er å danne et bedre samarbeid mellom partene for å kunne være til større hjelp for næringslivet. Det er Troms Fylkeskommune som har utfordret disse aktørene til å utføre dette prosjektet, med støtte fra fylkeskommunen.

Foredrag om SPIRE Gratangen

Prosjektledelsen er Halti Næringshage i Nordreisa kommune, og daglig leder Marius Johansen forteller i intervju med nettavisen at de i løpet av møtet ved Fjellkysten har fått et foredrag om SPIRE Gratangen og fått innsikt i hvordan de jobber og hva deres del i prosjektet er. - Det har vært et veldig interessant møte vi har hatt her på Fjellkysten, forteller Johansen.

Treårig prosjekt

InnovasjonsPlattform Troms er et treårig prosjekt hvor de nå er i det andre året, men det har vært tidligere samarbeid mellom flere av partene. - Vi i Halti Næringshage har lenge samarbeidet tett med Senja Næringshage i mange prosjekter og samkjører på flere områder, forteller Marius Johansen.  

Imponert over Polar Park

Etter møtet i går fikk deltakerne være med på en tur opp til Polar Park, noe Marius synes var kjempe imponerende å få oppleve, i tillegg har han også blitt godt kjent med ledelsen ved Fjellkysten. - Gjennom prosjektet skal vi jobbe mot et mål om å være mest mulig samkjørt og å kunne levere et så helhetlig produkt som mulig til våre sluttbrukere, altså næringslivet, avslutter daglig leder ved Halti Næringshage, Marius Johansen.