Salangen-Nyheter

Tidlig julebrus i Sjøvegan:

Er det for tidlig ?

Julebrusen har omsider dukket opp i butikkhyllene i Salangen. Selv om det er oktober, skader det ikke å unne seg en liten smakebit. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: De har vært lenge nok i butikken til at de mest engasjerte julebrusdrikkerne kanskje allerede har drukket kvoten sin fram til jul. Men kos kan det uansett være to måneder før julemusikken slår til.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Før de yngste i kommunen har rukket å kledd seg ut som monstre for sin årlige godterijakt under Halloweens mest gøyale aktivitet – knask-eller-knep – har den joviale gledes- og gavesprederen dukket opp på de forskjellige pakningene som da tilhører kategorien "julesnop". I Sjøvegan har julemarsipanen, sjokoladen og julebrusen gjort sin første årlige entré i butikkhyllene.

Årlig debatt

Årlig debatteres det om det ikke er litt for tidlig å dra fram julestasen riktig enda, men når det handler om snop, ligger gleden til syvende og sist i konsumet. Da er det kanskje greit å hamstre inn julesnopet før halloween, så man kan slå to fluer i en smekk. Skaff julesnopet til barna før desember måned har startet, og samtidig beskytter du deg mot eventuelle knep som bare kreativiteten kan sette en stopper for.

ANNONSE
Annonse