Salangen-Nyheter

Påskefeiring på Elvelund:

- Er det rart jeg trives?

- Når det er høytider må jeg bare ut med pynten, ler Åse Berg. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ELVELUND: På Elvelund camping er det pyntet opp med påskepynt fra både eier og campingentusiaster. Hvert år kommer det en fast gjeng til campingplassen som ønsker å feire påsken i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Alle har sitt favorittsted på hvor de ønsker å tilbringe påskeferien, og for Åse Berg fra Harstad er Elvelund Camping på Sjøvegan hennes faste besøkssted i påsken. Campingentusiasten kan fortelle at det er i Salangen hun kommer i påskestemning. - Vi er en fast gjeng som kommer og feirer hvert år. Vi er vel en gjeng på 19 stykker som skal spise og ha bålkos i lag, så da er det vel ikke rart at jeg trives på Elvelund, kommenterer Berg ovenfor nettavisen.

- Tor-Arne Cruickshank er en kjempeflott person, roser Åse Berg for at han lar dem låne kafeen på Elvelund Camping. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Sosial gjeng

Berg kan avsløre av påskeplaner har de fått lånt kafeen på Elvelund hvor det blir servering av lammelår blant samtlige campingentusiaster, og under første påskedag vil de også ha en felles brunsj i kafeen. Berg har også funnet frem fotokameraet som hun har tenkt å ta med seg på noen fototurer når hun først befinner seg i Salangen.