Salangen-Nyheter

Skummelt for fotgjengere:

Er flommet helt over

Lisbeth Johnsen og Snøfrid Walle kunne informere at isen har ligget slik i noen uker, men at den blir bare større. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Gang- og sykkelveien ovenfor bussholdeplassen i Karavika har blitt flommet over av is. Noe som gjør det skummelt for fotgjengere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det flommer store mengder av is som legger seg utover den nye gang- og sykkelveien på fylkesveien ved Karavika innover mot Sjøvegan. Det ser ut som vannet renner ut i fra elva som ligger i området og har lagt seg i grøftekanten, og med mangel på stikkrenne har vannet samlet seg opp og flommer nå utover gang og sykkelveien. Forbipasserende reagerer på isstanden som er kommet. Lisbeth Johnsen og Snøfrid Walle var forbipasserende forleden. De synes det er skummelt om dette fortsetter, med tanke på at det blir ikke lenge til for at hele strekningen blir islagt.

Vil ta avfære

Jan Lind, byggeleder i Statens Vegvesen, er klar over problemet og har sendt bestilling til entreprenør. - Vi venter på tilbakemelding, men de skal fjerne det snarest, sier Lind. Det er Mesta som kommer til å fjerne ismassene som har samlet seg i grøftekanten. Etter at Salangen-Nyheter tok i saken på onsdag ble ismassene fjernet i fra grøftekanten.

Det ser ikke ut som at isen blir å minske med det første. FOTO: JON HENRIK LARSEN