Salangen-Nyheter

Nytt tilskudd i maskinparken:

- Er godt hjulpet nå

- Den nye tippsemien til JM Jensen Maskin AS er kjøpt brukt, men den er godt vedlikeholdt, forteller daglig leder ved JM Jensen Maskin AS, Jørn Morten Jensen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SALANGSVERKET: Maskinentreprenøren JM Jensen Maskin AS har investert i ny tippsemi, med en totalvekt på 50 tonn. Bilen er tatt i bruk og så langt har den fungert etter forventningene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

For maskinentreprenøren JM Jensen Maskin AS er det viktig med riktig verktøy for å kunne være en effektiv virksomhet, og i blant må også de gjøre oppgraderinger, eller i dette tilfelle et tilskudd til maskinparken som i dette tilfellet. Entreprenørfirmaet har nå kjøpt inn en ny flott 2015 modell Volvo FH 540 tippsemi lastebil. - Det er vel nærmere en måned siden vi fikk bilen og vi har vært veldig fornøyd med den så langt, forteller daglig leder Jørn Morten Jensen.

Gjør jobben lettere

JM Jensen Maskin AS er lokalisert nede ved Salangsverket, men de tar på seg oppgaver både fjern og nær, og for tiden jobber de med å kjøre unna fresemasse for Veidekket som arbeider med asfaltfresing. Den nye semitippen til maskinentreprenøren er et viktig verktøy her som gjør jobben lettere med en totalvekt på 50 tonn. - I det arbeidet vi har så handler det om å være godt hjulpet innen massetransport. Nå begynner det å gå mot vår, og det begynner endelig å ta seg opp med arbeid, avslutter Jensen i intervju med nettavisen.

- Bilen har fungert godt etter forventningene, sier daglig leder ved JM MJensen Maskin AS, Jørn Morten Jensen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.