Salangen-Nyheter

- Er interessert i lokalene

Håkon Aasen i eiendomsselskapet BenAas Eiendom har interessenter som villig til å leie i industrilokalene på Salangsverket. - Vi har aktører som er interessert i å leie lokalene, men jeg kan ikke si så mye nå, sier Aasen.

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Ett av byggene som leies ut i selskapet BenAaas Eiendom på Salangsverket.


Det er en positiv fremtid for Salangsverket som industripark. Iallefall hvis leiekontraktene til eiendomsselskapet BenAas går i boks. Selskapet eier to bygg på Salangsverk-området. Byggene som tidligere har vært arbeidsplass for Bendiktsen & Aasen samt plastfabrikken Cipax Nord har stor kapasitet. - Vi har kontakt med flere aktører for tiden. Men hvem disse er, ønsker jeg ikke å gå ut med på nåværende tidspunkt, sier daglig leder i selskapet Håkon Aasen ovenfor nettavisen. Han kan videre fortelle at det for tiden foregår en kartlegging i forhold til regelverk for støy og miljø rundt lokalitetene. - Det er jo en barnehage i nærheten der, og vi ønsker å se på hva som er mulig og hva regelverket sier vi kan gjøre i forhold til leietakere som har lyst til å leie, sier Aasen.


Lang tid

Arbeidet med å få leid ut lokalene, og skape mer aktivitet på Salangsverket har pågått i flere år. Men framover kan det gå mot lysere tider for industriområdet. - Hvis vi får de rette aktørere på plass, så kan det bety mer aktivitet på industriområdet framover, sier Håkon Assen bestemt overfor nettavisen.

Foto: BenAas Eiendom