Salangen-Nyheter

Trollstien fikk en flott gave:

Et flott eget troll

Trollet ser ut til å stortrives i sitt nye hjem. FOTO PRIVAT

SANDBERGAN: Under ordførerens tur i regi av Friluftslivets uke fikk Trollstien i Salangen en gave. Ferdinand på 3 år mente at stien absolutt burde ha sitt eget troll. Bestefar Tore Ratkje (bildet) synes at det passet veldig godt at den fikk det akkurat under Friluftslivets uke.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

På onsdag arrangertes ordførerens tur i regi av Friluftslivets uke. Omlag 15 stykker møtte opp og deltok i det fantastiske høstværet. Turen ble litt annerledes enn planlagt da Tore Ratkje hadde med en spesiell gave til Trollstien fra barnebarnet Ferdinand på 3 år. – For en del år siden skulle jeg kjøpe meg en motorsag, akkurat den dagen var det en veldig flink mann som hadde demostrasjon av motorsager. Under den skar han ut et troll som jeg fikk med på kjøpet, og siden har det stått hjemme til stor glede for barnebarna, forteller Tore Ratkje til nettavisen. Videre forteller han at barnebarnet Ferdinand på 3 år hadde veldig lyst til å donere dette trollet til Trollstien i Salangen da han syntes at stien burde ha et helt eget troll, og siden ordførerens tur startet ved trollstien så passet det veldig godt å overekke det på den turen.

Nydelig høstvær under ordførerens tur fra Trollstien. FOTO: PRIVAT

Lykketroll

Trollet står nå oppi skogen ved Trollstien. Tore og barnebarnet Ferdinand håper det kan bli til stor glede for både store og små. – Jeg brukte å si at jeg hadde to troll hjemme, kona og dette trollet, men nå har jeg bare lykketrollet, som jeg døpte kona til igjen, sier han humoristisk, og legger til en anbefalning til alle og enhver. – Jeg oppfordrer folk til å ta turen fra Trollstien. Det er en tur som passer for alle, og man trenger eller ikke å være aktiv turgåer, i tillegg er det jo også en fantastisk flott natur der, avslutter Tore Ratkje til nettavisen.