Salangen-Nyheter

Etablerer trafikkskoleavdeling

Bardu Sjåførskole ved Stig- Ole Sletten (t.v) starter opp en egen avdeling på Sjøvegan. Den nyutdannede trafikklæreren Einar Harald Wold (t.h) skal drive opplæring i og rundt Salangen.Hør radiointervju med Stig- Ole Sletten og Einar Harald Wold

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Einar Harald Wold skal drive med trafikkopplæring i og rundt Salangen i framtiden.

Bardu Sjåførskole og Stig-Ole Sletten har lenge drevet med trafikkopplæring i Bardu og i Salangen-området. Nå utvider sjåførskolen i nabokommunen til en egen avdeling på Sjøvegan, og det allerede fra 6.august i år. - Fram til nå så har jeg vært alene på kjøreskolen, og har hatt begrenset med tid dekke Salangen-området.  Nå skal vi ha en bil stasjonert i Salangen, og den skal ha sitt utgangspunkt herfra og dekke markedet her, sier daglig leder ved Bardu Sjåførskole, Stig-Ole Sletten ovenfor nettavisen.

Kjent ansikt i bygda

Einar Harald Wold i Salangen har i litt over to år tatt utdanning som trafikklærer i Stjørdal. Han har nå søkt om jobb hos Bardu Sjåførskole, og fått det. Han skal drive avdelingen som skal holde til i Salangen. - Det blir veldig spennende, jeg gleder meg til å komme i gang. Nå slipper jeg og pendle for å komme meg på jobb. Dette har vært en drøm lenge for meg, sier Einar Harald Wold ovenfor nettavisen.

Presset marked

Fra før av driver blant annet Sørreisa-firmaet Sentrum Trafikkskole ved Audun Thomassen trafikkopplæring i Salangen, og er sterk inne i markedet som bare blir mer og mer presset, desto flere som vil ta førerkort innenfor de ulike felt i trafikken.

Foto: Jon Henrik Larsen