Salangen-Nyheter

Z-Interiør på Sjøvegan:

Ett år med interiør

Mary-Anne og Kari er veldig godt fornøyd med sitt første driftsår. FOTO: WENCHE KANSTAD

SJØVEGAN: I dag fredag er det nøyaktig ett år siden de åpnet Z-Interiør på Sjøvegan. - Første året har gått veldig bra, sier Kari Rognsaa og Mary-Anne Winstanley (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Vi er svært godt fornøyd med vårt første driftsår, forteller Kari Rognsaa. Før året er over, blir de og nå målet sitt med budsjettet, og er svært godt fornøyd med det. I løpet av året som er gått er vareutvalget utvidet litt i butikken. Noe på grunn av etterspørsel, og andre ting på grunn av dets natrulige tilhørighet i en interiørbutikk. - Vi har tatt inn håndduker, levende lys, og mye mer, forteller Kari smilende. Dette er varer som de ikke hadde på åpningsdagen, men som er kommet til iløpet av året.

Jubileum

I dag, fredag, og imorgen lørdag, feirer butikken ett års jubileum, og deler ut kaffe og kake til kundene som stikker innom.  - Vi har også supre jubileumstilbud i butikken, så her kan man gjøre et godt kjøp, forteller Kari som ønsker alle velkommen innom!. Det er ikke bare kunder fra Salangen som handler i butikken. - Vi har kunder fra kommunene rundt også, slik som Ibestad, Gratangen, Lavangen, og enda flere, forteller Kari.

Kunder på tråden, og masse å gjøre. Damene på Z-Interiør trives med det. FOTO: WENCHE KANSTAD

Atmosfære

Inne i butikken, som bugner av varer, er det en egen stemning. Man bør ha god tid når man stikker innom her, for det er utrolig mye flott å se på. I tillegg er det utrolig masse flotte varer disse to damene har klart å få inn i butikken sin på de kvadratmeterene de har til rådighet i Servicebygg 3 på Sjøvegan, rett ovenfor Rema 1000.

Tilbakemelding

- Vi får svært god tilbakemelding fra våre kunder, forteller de to. - Noen kunder etterlyste sengetøy, og dette har vi tatt inn i butikken. Det er viktig for oss med kvalitet på varene, og det er det vi ønsker å tilby våre kunder, avslutter de to.

ANNONSE
Annonse