Salangen-Nyheter

Etter 9 år i drift:

Euronics legges ned

- Det har vært interessant å være med på reisa, men pila har pekt nedover lenge, forteller Steinar Kristoffersen (t.h.). FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: I november 2007 åpnet Euronics på Sjøvegan, men etter ni år i drift måtte beslutningen tas om å avslutte driften i Salangen. Dørene stenges 1.februar.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Fra og med første februar vil Euronics på Sjøvegan avslutte sin drift, denne nedleggelsen vil ikke påvirke Euronics i Bardu som vil fortsatt være i full drift. Euronics på Sjøvegan åpnet dørene for første gang i november i 2007. Butikksjef Steinar Kristoffersen har jobbet i butikken siden oppstart for ni år siden. - Det vil helt klart være trist å miste enda en butikk i Salangen, men vi må videre, sier Kristoffersen ovenfor nettavisen. Kristoffersen oppsummerer de ni årene som interessante.

Det vil ikke være noe opphørssalg om noen skulle prøve å sikre seg en splitter ny TV. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Gikk i underskudd

Beslutningen for å legge ned driften ble allerede bestemt i et styremøtet like før jul. Kristoffersen beskriver beslutningen med at det har vært et problem med å få endene til å møtes. - Det er ingen poeng å drifte med underskudd, fortsetter han. Det blir ingen opphørssalg og varene blir fraktet bort til Euronics i Bardu. - Vi håper at beslutningen også vil hjelpe å øke trykket på butikken i Bardu, avslutter Kristoffersen til nettavisen.