Salangen-Nyheter

Travle tider på kulturhuset:

Eventyrlig utlånssesong

Ronny Johnsen forteller det føles godt og at det er artig å kunne bidra til økt turglede blant flere salangsværinger. utstyrsbanken har opplevd stor trafikk denne sesongen.

SJØVEGAN: Dørstokkene til Salangen folkebibliotek har fått gjennomgå de siste månedene, og spesielt den siste måneden, men det er ikke bøker og litteratur som har fått folk til å finne frem lånekortet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Inne i Salangen kulturhus sitter en strålende blid Ronny Johnsen. Han kan fortelle at utstyrsbanken har vært en overdådig suksess denne sesongen. – Det har vært helt utrolig hvordan det har gått. I påska var vi klinisk tom, alt var lånt ut, og enda kom det nok folk enda til at vi sikkert kunne lånt ut det dobbelte. Det er mye arbeid med å registrere alt, og holde styr på det, men det er så utrolig verd det når man kan være med å rekke ut en hånd. Hadde ikke dette tilbudet eksistert så er det mange som ikke hadde fått muligheten å komme seg ut på tur i påska, forteller Johnsen fornøyd.

Står ikke på utvalget

Ronny Johnsen forteller til nettavisen at de har det meste innen turutstyr og turklær, spesielt for vinterstid. I tillegg har de også telt, bålpanner, seksmannslavo og mer til. Det er klart at ski og skisko som er de klare vinnerne, og her opplyser Johnsen at det er særlig skostørrelsene 39 til 43 som det går mest av. – Her må vi se på mulighetene for å utvide antallet, men i første omgang er det vedlikehold av det utstyret vi har som står i fokus slik at det vil holde enda noen sesonger, opplyser Ronny Johnsen til nettavisen.