Salangen-Nyheter

Viseklubben Baluba får tilskudd:

- Evig takknemlig

Leder for Viseklubben Baluba, Inger Strand er strålende fornøyd med tilskuddet de har fått for innkjøp av nytt lydutstyr til klubben. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: For tredje gang får Viseklubben Baluba tilskudd fra Musikkutstyrsordningen, og denne gangen fikk de midler for at utstyret til viseklubben skal være komplett. - Evig takknemlig, sier Inger Strand.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Første søknadsrunde i 2018 kom det inn 113 søknader med en total investeringssum på 61 millioner kroner hos Musikkutstyrsordningen (MUO). Det kom søknader fra alle fylkene i Norge, og 65 søknader fikk tildelt tilskudd med en samlet tilskuddramme på 17.4 millioner kroner. Blant de innsendte søknadene som ble godkjent, lå Salangen kommunes helt egne Viseklubben Baluba.

Viseklubben Baluba har godt utstyr som brukes både under øving og konserter. Nå skal det bli enda bedre. FOTO: PRIVAT

Nytt utstyr

Viseklubben Baluba fikk et tilskudd på hele 18.000 kroner som skal gå til innkjøp av 2 sub (basshøytalere), 2 monitorer og scenelys. Leder i Viseklubben Baluba, og resten av medlemmene er strålende fornøyd med tilskuddet. - Det er tredje gang vi har fått tilskudd, og denne gangen har vi fått penger for at utstyret vårt skal være komplett. Jeg er evig takknemlig, og det er en fantastisk ordning, forteller Inger Strand til nettavisen, og legger videre til at de har 25% egenandel.