Salangen-Nyheter

Skirenn for 35.gang:

Fantastisk Salangstrim!

Lovise Heimdal ble beste kvinnelige skiløper i konkurranseklassen på årets Salangstrimmen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SELJESKOG/ÅSHEIM: Det ble dessverre ingen ny deltakerrekord på lørdagens Salangstrimmen. I år gikk hele 316 personer det tradisjonsrike rennet fra Seljeskog til Øvre Salangen. Lovise Heimdal (bildet) var beste dame i konkurranseklassen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I år deltok hele 316 personer i skisporet til Salangstrimmen. Rennet gikk for 35.gang i rekken, og det i et overskyet men fint vær. Fellesstarten gikk fra Seljeskog stadion til Åsheim grendehus i Øvre Salangen. De første deltakerne var allerede ute i skisporet fra kl. 09.30 på lørdag morgen fikk nettavisen opplyst.

Heimdal på topp

Det skulle vise seg mot slutten av rennet, at det skulle bli dobbelt Heimdal på toppen i konkurranseklassen. Eivind Krane Heimdal fra Bardu IL sørget for å bli vinner i herreklassen på tiden 01:01:03. På damesiden var det Lovise Heimdal fra Bardu Ski som gikk i mål på tiden 01:11:07.

Kenneth Daleng gikk godt på tiden 01.09.31 på årets Salangstrimmen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Erfarne skigåere

Også i år var det mange andre kjente ansiktet å se i skisporet på Salangstrimmen. Mange har gjort Salangstrimmen til en tradisjon å gjennomføre i april. En av dem var Kenneth Daleng som lørdag kom inn i mot slutten av rennet på tiden 01.09.31. Han har gått Salangstrimmen flere ganger, og er like sprek.

Skiløperne på vei inn til suppestasjonen ved Steinelvlund Camping i Bekkebotn. FOTO: JON HENRIK LARSEN

.

Stoppestasjon på Steinelvlund

For tredje året på rad ble det laget til den tradisjonelle suppestasjon ved Steinelvlund Camping i Bekkebotn. Her var det laget til saft og varme ønsker for deltakerne som sklei innom. Sølvi Dahlberg sørget for speaker-tjenesten og pratet villig til folk om løst og fast, og ikke minst ønsket hver enkelt deltaker velkommen inn på campingen. Alt i alt var Salangstrimmen også i år gjennomført med glans både fra arrangørenes side og deltakernes side.

Salangstrimmen 2014:

Deltakerliste for familie- og trim klasse

Resultatliste for konkurranseklasse