Salangen-Nyheter

Kommunestyret i Salangen samles:

Får skjenkesvar i dag

På bildet: Andreas Utstøl ønsker og utvide skjenkeområdet til Nyt Bar og Restaurant under Millionfisken i år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Under Millionfisken ønsker Sagfjorden Drift og utvide skjenkemulighetene til utestedet Nyt Bar og Restaurant. I dag får Andreas Utstøl (bildet) svar på søknaden når kommunestyret samles.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sagfjorden Drift har søkt Salangen kommune om utvidet skjenkebevilgning for en del av utearealet ved Nyt Bar og Restaurant under Millionfisk-helga. - Vi ønsker og sette opp griller og skjenkemuligheter på parkeringsplassen nedenfor Nyt denne helga. I tilegg blir det underholdning. Slik at flere av våre kunder kan sitte og nyte "livet" utendørs denne helgen, dersom været blir bra, sier styreleder Andreas Utstøl til nettavisen.

Viktig og bli prioritert

Utstøl understreker i søknaden om at Millionfisken er et arrangement for og av næringslivet i Salangen, og derfor bør eksisterende næringsdrivende prioriteres. Administrasjonssjef Elisabeth Nutti har ingen problemer med søknaden til Sagfjorden Drift. -  Vi har ingen problemer med utvidelsen, såfremt også det nye arealet klart avgrenses i henhold til de regler som gjelder for skjenking på utearealer. Jeg ser heller ingen behov for å innhente nye uttalelser fra politet og NAV i denne saken, sier administrasjonssjef Elisabeth Nutti i sakframlegget.

Saken blir endelig avklart i dagens kommunestyremøte som starter klokken 12.00. Nettavisen overfører møtet i sin helhet fra kl. 12.00 på Salangen-Nyheters WebTV!