Salangen-Nyheter

Inviterer alle til bursdagsselskap:

Feirer 1 år med kafe!

Smil, stemning og godt humør hos Too`s Kafe. FOTO: WENCHE KANSTAD

SJØVEGAN: I morgen lørdag ønskes alle velkommen innom for gratis kaffe og kaker hos oss på Too`s kafe, forteller Lasse Mortensen (bilde)og kona Too.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I morgen på lørdag er det et år siden de startet kafeèn i Prix-bygget på Sjøvegan. - Dette året har gått veldig godt, forteller daglig leder Lasse Mortensen med et smil. Det er i dag tre ansatte på kafeèn. I morgen på lørdag er det gratis kaffe og kake i kafeèn. Alt dette er sponset av leverandørene som bursdagsgave til den 1-årige kafeen. Kafeèn har åpent på lørdag fra klokken 09.00 til 15.00.

Thaimat

- Vi skal satse på litt større meny som blir thai-inspirert, informerer Lasse. Dette blir å skje fra 1.november i år. Det skal være mat som alle liker, både voksne og barn. - Jeg blir å jobbe mye på kjøkkenet i tiden fremover, med å lage mat til catering, forteller Lasse. I fjor leverte de mye mat til bedrifter rundt om, og også julebord. - Vi leverer til alle anledninger som barndåp, bryllup, bursdager, konfirmasjoner og andre anledninger. - Bestillingen bør legges inn så tidlig som mulig, så vi får planlegge i god tid, informerer Lasse.

Lasse står klar til å ta imot bestillinger. FOTO: WENCHE KANSTAD.

Søndagsåpent

Det er åpent på førstkommende søndag også, fra klokken 14.00 til 18.00. Da er det middagsbuffè med tradisjonsrik mat på menyen.