Salangen-Nyheter

Z-Interiør i Strandsenteret:

Feiret 7-års jubileum

Kari Rognså og Mary-Ann Winstanley har sett interiør-butikken på Sjøvegan vokse i gjennom syv år. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Kari Rognså og Mary-Ann Winstanley har sett interiør-butikken på Sjøvegan vokse i gjennom syv år. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Z-Interiør markerte i helga at det er 7 år siden dem startet opp. Kundene fikk gode tilbud og selvsagt kaffe og kaker.

Publisert:

Annonse
Annonse

Tiden er gått fort og folk har jevnt og trutt brukt Z- Interiør på Sjøvegan igjennom syv år. - Jeg synes egentlig ikke det er så lenge siden det var oppstart her, men nå er det gått 7 år, og det vil vi jo benytte anledningen å marker for våre kunder som har følgt oss i alle år. I dag har det vært en del folk inne i butikken, og på en slik dag blir det litt på en annen måte. Det blir litt mer prat og stemningen i butikken blir mer sosial, så jeg synes dette har vært koselig, og vi er ellers veldig førnøyd sålangt, forteller innehaver av Z-Interiør, Kari Rognsaa til nettavisen.

Gjennom 7 år

Selv om ikke alt kan finnes i Z- interiør, så er jo sortimentet ganske bra. - Vi har jo et ganske bra vareutvalg, men alt kan vi ikke ha heller. Har jo inntrykk av at folk handler det dem trenger, og det dem ikke finner hos oss, vil dem hente andre steder. Noe handelslekkasje vil det alltid være, og klart vi hadde ønsket oss en større omsetning. For å oppsummer syv år, så vil jeg si at tiden har gått utrolig fort, og jeg trives å vil fortsette så lenge jeg kan, sier Rognsaa.  - Jeg har vært med her i alle år, og trives godt med dette arbeidet. Dagen i dag har vært hyggelig og vi har nok hatt flere kunder inne enn på en vanlig fredag, forteller butikksjef Mary Ann Winstanley til nettavisen.