Salangen-Nyheter

Bardu Cup tilbake:

Ferdig med dvalen!

Til helga er det igjen klart for fotballcup i Barduhallen.

SETERMOEN: Innendørsturneringen i fotball starter til helga i Barduhallen. - Etter mange års dvale vil Bardu Cup bli et årlig sportsarrangement igjen, det fortjener ungdommen i Bardu, sier en stolt leder av Bardu IL Fotballgruppa, Terje Nyberget til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Allerede fredag 15. november klokka 17.30 braker det løs med den første av i alt 33 kamper, som skal spilles frem til søndag som blir finaledagen. Turneringa er for jenter født 97/98 og gutter født 99/00. Det er gratis inngang og åpen velfylt kantine hele helga.

Velkommen

- Jeg er meget fornøyd med hele styret i fotballgruppa, som sammen med turneringsleder Thorbjørn Fosseng, har lagt ned mye kreativitet og arbeid for å få denne fotballcupen i havn. Noe gjenstår av arbeid, men alt er i rute til å kunne få en vellykket turnering, sier Terje Nyberget, som ønsker publikum velkommen til en spennende og intens fotballhelg i bygdebyen.

Påmeldte

Det er påmeldt 5 lag i jenteklassen, henholdsvis fra Kiruna, Bardufoss og Bardu. I gutteklassen er det 6 lag som skal kjempe om trofeèr. Disse kommer fra Kiruna, Salangen, Bardufoss og Bardu. - Her blir det spenning helt frem til finalene på søndag, sier lederen av fotballgruppa. Han påpeker også at det er satt opp meget flotte vandrepokaler i hver av klassene i tillegg ordinær premiering, samt en overraskelse til samtlige spillere.