Salangen-Nyheter

Salangen IF Turns dansegruppe:

Fikk bronsje for dans

Dansegruppa i Salangen IF Turn viser stolt frem medaljene de har fått etter oppvisninga i Sørreisa i helga. FOTO: PRIVAT

Dansegruppa i Salangen IF Turn viser stolt frem medaljene de har fått etter oppvisninga i Sørreisa i helga. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN/SØRREISA: I helga deltok 18 turnere fra Salangen på turnstevne i Sørreisa. Helga ble avsluttet med at dansegruppa kunne dra hjem med bronsjemedalje rundt halsen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Ni av turnerne fra Salangen deltok med oppvisning på trampett og tumbling. De ni andre deltok i klassen dans og show. Sistnevnte gruppe deltok også på Gym for Life på lørdag med en selvkomponert dans, som hadde tema fra 90-tallet. Denne dansen hadde jentene bare øvet på i to måneder i forkant, så de var veldig godt fornøyd. Trenerne til dans og show- gruppa er Kristin Masterbakk og Vårin Masterbakk Karlsen.

Utrolig flinke

Søndag var det oppvisning, og turnerne fra Salangen som deltok med tumbling og trampett gav alt. - De har aldri gjort det så godt som de gjorde nå i helga. Som lagleder er eg super fornøyd med helga, og utrolig stolt over alle jentene og guttene, og eg glede meg til våroppvisninga i Salangshallen senere i vår. Slik at alle i Salangen kan få se den utrolig utviklinga til både trampett og tumbling og dans og show- gruppene har hatt, sier lagleder og trener Susan Hellum.

Annonse