Annonse
Salangen-Nyheter

20 driller fra Salangen deltok:

Fikk pokaler i drilliaden

Flotte drillere fra Salangen deltok i helga på nordlys-drilliaden i Harstad.

Flotte drillere fra Salangen deltok i helga på nordlys-drilliaden i Harstad.

SJØVEGAN: Den årvisse og populære nordlys- drilliaden foregikk i Harstad i helga. Fra Salangen deltok 20 drillere, som fikk med seg flere pokaler hjem.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

En flott drillgjeng fra Salangen dro til Harstad i helga på den årlige nordlysdrilliaden. Her var det totalt 187 deltakere og 160 innslag.- De som deltok fra Salangen er barn fra 1.klasse opp til 10. klasse fordelt på 3 tropper og en duo. Drilltroppen fra Salangen tok godt for seg av pokalene, hvor de ble stort overrasket over hvor godt de hevdet seg i denne konkurransen, sier drillansvarlig Renate Chruickshank til nettavisen. Hun legger til at dette er uttaking til NNM i drill, men dit kom ikke Salangen- drillerne. - Vi er totalt en tropp på 25 deltakere, og det er heller ikke noe problem for rekruteringen, for drilling er utrolig populært, forteller Renate til nettavisen.

Flotte ungdommer fra Salangen som drillere i flotte kostymer i Harstad i helga.

Pokaler

Det ble flere pokaler. 1. parti drilldans tropp aspirant, fikk pokal for deltakelse og pokal for beste kostyme. En kostyme som var hjemmelagd. 2 parti drilldans junior, her ble det 3.plass og 4. plass. I duo med Amanda Nordmo og Nina C. Kristoffersen, sikret de to jentene 3.plassen. - Så nå er hele troppen veldig inspirert av et så flott resultat, og veldig klar for nye konkurranser. Og i vår drilltropp har vi faktisk to gutter med, noe som blant annet Harstad ikke hadde, sier Renate. Hun og de andre er utrolig stolt av dette og ser fram til neste års drilliade som blir avholdt i Bodø.

Annonse