Salangen-Nyheter

Fire nabokommuner;

Fikk samhandlingspris

Ordfører Ivar B. Prestbakmo (t.v) og administrasjonssjef Elisabeth Nutti (t.h) er svært glade for at Salangen kommune og tre andre nabokommuner har fått prisen.

SJØVEGAN: Salangen kommune og tre andre nabokommuner har blitt tildelt Samhandlings-prisen 2012. Prisen ble delt ut onsdag kveld. - Vi har en velfungerende legevakt, til glede og trygghet for alle innbyggerne, sier administrasjonssjef Elisabeth Nutti (t.h).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Prisen ble delt ut under Høstkonferansen/Dialogforumet som arrangeres i Tromsø onsdag og torsdag denne uken. Samhandlingsprisen 2012 går til UNN og kommunene Salangen, Lavangen, Målselv og Bardu for legevaktsamarbeidet mellom kommunene. Prisen deles med Narvik REO. Prisen på 50.000,- deles ut årlig og i år for fjerde gang. - Det er svært gledelig at legevaktssamarbeidet mellom Målselv, Bardu, Lavangen og Salangen fikk Samhandlingsprisen for 2012. Vi har en velfungerende legevakt, til glede og trygghet for alle innbyggerne i de fire kommunene. Nå håper vi bare at dette er et godt nok kvalitetsstempel til at også Ibestad kommune slutter seg til samarbeidet, sier administrasjonssjef i Salangen kommune, Elisabeth Nutti til nettavisen.

Flink å samarbeide

Prisen går til kommunene Salangen, Lavangen, Bardu og Målselv også fordi man i disse kommunene samarbeider med med løsninger på framtidens helsetjenester i vår region. Ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo er glad for at prisen har gått til kommunen og legevaktsamarbeidet. - Det er en flott annerkjennelse for godt og viktig arbeid med å utvikle gode tjenester for innbyggere, sier Prestbakmo.

Fra statuttene for Samhandlingsprisen:

• Prisen går til et pasientrettet samhandlingstiltak mellom hele eller deler av UNN og en eller flere kommuner

• Systematikk, brukermedvirkning, forebygging, løsningsfokus og god ressursutnyttelse vektlegges