Salangen-Nyheter

Aina fikk overraskende brev i postkassen

Fikk takkekort fra Prinsessen

Aina Irene Spansgaard i Lavangen viser stolt frem takkekortet og bilde av Prinsesse Ingrid Alexandra, som hun fikk i posten forleden.

Aina Irene Spansgaard (67) brevutveksler med de kongelige i Norge. Det har hun gjort i mange år, og hun fortsetter med dette da hun liker kontakten med Kongehuset. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Nylig fikk hun brev i posten stemplet med "Det kongelige hoff" øverst på arket. Det var et takkekort fra Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra.

- Jeg er glad i kongehuset, og synes vi har en flott kongefamilie!, sier Aina Irene med klar stemme.

Hun sendte gratulasjonskort til Slottet da Prinsessen den 21.januar i år fyllte 18 år, og ble myndig. I brevet som kom med takkekortet var det også et flott bilde av den unge tronarvingen. 

- Det er ei nydelig Prinsesse vi har, det må eg si, sier Aina Irene og ser på bildet av Prinsesse Ingrid Alexandra som ligger på bordet.

*Saken fortsetter under bildet*

Ikke første gratulasjonskortet

Gratulasjonen som Aina Irene Spansgaard sendte til Slottet i forbindelse med 18 års dagen til den unge tronarvingen, er ikke det første brevet som går til Slottet i Oslo.

- Jeg sendte gratulasjonskort da Haakon og Mette Marit fikk barn, og da de giftet seg ,også da fikk jeg takkekort tilbake. Det samme skjedde da Martha og Ari fikk barn, og da de giftet seg, fikk jeg også takkebrev og fine bilder tilbake av familien, sier Aina Irene tydelig stolt.

Det er ingen tvil om at lavangsværingen synes det er koselig og bli sett av den kongelige familien.

Når kongen og dronningen var på besøk i Lavangen, 8.juni i 2011 ble Aina Irene invitert på lunsj med kongeparet på grendehuset i Spansdalen.

- Det er så koselig og få brev fra dem i posten. Det er en flott kongefamilien vi har som vi må ta vare på, avslutter Aina Irene Spansgaard.