Salangen-Nyheter

Salangsværing vant 9.millioner i Eurojackpot

Fikk telefonsamtalen alle venter på

Salangsværingen har all grunn til å juble over ny bruktbil når han fredag kveld fikk telefonsamtale fra Hamar som kunne fortelle han at han hadde vunnet 9.millioner kroner i Eurojackpot. FOTO: NORSK TIPPING

Den tredje dagen i desember i 2021 blir nok en merkedag for salangsværingen som i lang tid har spilt på Eurojackpot hos Norsk Tipping. Han vant nemlig over 9.millioner kroner!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var spesielt for mannen når telefonen ringte fra Hamar og fortalte at han hadde vunnet 2. premien under kveldens trekning. Den ordinære premien lød på ca. 23 millioner kroner som ble fordelt på 10 utenlandske og en norsk spiller som hver seg fikk 2 097 525 kroner. Men det stoppet ikke der for salangsværingen.

Siden han var den eneste norske vinneren av 2.premien, fikk han med seg en betydelig større sum:

Sålenge 1. premien har nådd premietaket på 100 mill når man får en norsk alenevinner i 2. premie, vil den overskytende summen drysse ned på 2. premien og tilfalle en ev. norsk alenevinner.

Denne ekstra store premien lød i kveld på 7 252 900 kroner. Mannen fra Sjøvegan fikk dermed med seg en enorm sum på 9 350 425 kroner denne fredagen.

Stor glede i huset

- Det går ikkje an! Jeg har spilt de samme to rekkene helt siden starten. Dette er ikke til å tro, utbryter den heldige vinneren da Norsk Tipping ringte han for å fortelle om den ekstra store premien. Salangsværingen ønsker å være anonym.

- Nå blir det ny bruktbil

I telefonsamtalen med Norsk Tipping var det både gråt og latter fra den heldige vinneren. Han utbrøt at nå skulle han kjøpe seg ny bruktbil.

- Jeg trenger ingen helt ny bil, men en nyere bruktbil er på sin plass nå, sier vinneren og ler godt. Huset vil han også oppgradere for den flotte premien han nå har i vente om få dager.

Vinnerkupongen, en 5-ukers, ble levert via mobil.